210-9767936 sekapotiris@yahoo.gr
PDR μικροεπισκευές

τα πάντα για το PDR

Εξειδικευμένα Εργαλεία – Αναλώσιμα – Συμβουλές

Τα πάντα για το PDR – μικροφανοποιία

PDR μικροεπισκευές

επισκευές χωρίς βαφή

με τις σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία μέσα σε μερικές ώρες! Ενημερωθείτε τώρα για τις νέες τεχνολογίες που κάνουν τις μικροεπισκευές χωρίς βαφή (PDR) την καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή.

PDR μικροεπισκευές

Λίγα λόγια για το PDR

Τι είναι Paintless Dent Removal PDR;

Paintless Dent Removal (μικροεπισκευές χωρίς βαφή) που συνήθως αναφέρονται ως PDR, είναι ένα επαναστατικό σύστημα που εξαλείφει από μικρά χτυπήματα τα βαθουλώματα, είτε αυτά είναι πολλαπλά και διασπαρμένα λόγω Χαλαζόπτωσης, είτε σε μεμονωμένα σημεία ακόμα και σε δύσκολές νευρώσεις της επιφάνειας του αυτοκινήτου.

Αν και για τον περισσότερο κόσμο κυρίως στην Ελλάδα παρουσιάζεται ως νέα τεχνική, ουσιαστικά το – PDR system – εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις γραμμές παραγωγής των Ευρωπαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων πριν από 60 χρόνια. Δεν ήταν διαδεδομένο (γνωστό) μέχρι και τις αρχές του 1980 το PDR system, βρήκε όμως τον δρόμο του προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σύντομα μετά προς την Αγγλία. Έγινε πολύ γρήγορα παγκοσμίως η προτιμώμενη μέθοδος για την επισκευή βαθουλωμάτων, καθώς και το τσαλάκωμα λαμαρινών (ζάρες) από μικροατυχήματα.

Χρησιμοποιώντας ειδικά εξελιγμένα εργαλεία, γίνεται ολική κυριολεκτικά επαναφορά, στην αρχική του κατάσταση μέσα σε λίγη ώρα, βελτιστοποιώντας τον χρόνο, εις βάρος του πελάτη και την αναστάτωση από παραδοσιακές επισκευές και πολυήμερη διαμονή του αυτοκινήτου του στον χώρο του συνεργείου. Κάθε τεχνικός μας είναι πραγματικά master στα βαθουλώματα, με την παρεχόμενη εγγύηση ποιότητας και παράδοσης, με τα υψηλότερα πρότυπα επισκευής και εξυπηρέτησης πελατών εντός του Ελλαδικού χώρου.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο PDR system

Paintless Dent Removal (μικροεπισκευές χωρίς βαφή) είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο γνώσεως, που απαιτεί πολύχρονη κατάρτιση και εμπειρία, καθώς και πρακτική για να αποκτηθεί. Το PDR είναι μια μέθοδος που απαιτείται για την απομάκρυνση (βαθουλωμάτων) χωρίς την ανάγκη παραδοσιακών μεθόδων επισκευής (στοκάρισμα, τρίψιμο, βάψιμο, γυάλισμα) επάνω στην καταποντισμένη επιφάνεια κ.τ.λ. Απαιτείται αρκετά μεγάλο ποσό για την απόκτηση ειδικού εξοπλισμού, επιδεξιότητα στα χέρια του τεχνίτη, άρτια μέγιστη ματιά, καθώς και απόλυτος συντονισμός.

Η κύρια ικανότητα είναι να μπορεί ο τεχνίτης να είναι σε θέση να προσδιορίσει τον καταποντισμένο σημείο με την εξαιρετικά λεπτή άκρη του εργαλείου ενώ εκείνος βρίσκεται πίσω από το μηχάνημα, βλέποντας την ολική ζημιά που με γυμνό μάτι δεν μπορεί να εμφανιστεί 100%. Να είναι σε θέση να τοποθετήσει την άκρη του εργαλείου στο κατάλληλο σημείο σε ένα κλάσμα του χιλιοστού στην περιοχή που στοχεύει με μεγάλη δεξιότητα. Να γνωρίζει, το πώς μπορεί να διοχετευτεί το ειδικό φως, στο κατάλληλο σημείο ώστε να εμφανιστεί η βέλτιστη ζημιά του σώματος, μελετώντας την ολική ζημιά που έχει προσδιοριστεί κατά τον έλεγχο, καθώς και για το πώς χρειάζεται να κινηθεί ώστε να εξαλειφτούν με την εφαρμογή της πίεσης τα βαθουλώματα, επαναφέροντας το σώμα του αυτοκινήτου στην αρχική του μορφή. Αυτό είναι κάτι που μόνο ένας άρτια καταρτισμένος τεχνίτης master μπορεί να το καταφέρει.

Πάρτε τις μικροεπισκευές στα χέρια σας

Εξειδικευμένα Εργαλεία – Αναλώσιμα – Συμβουλές

PDR μικροεπισκευές

Hotbox

Επαναφέρει βαθουλώματα με τη χρήση επαγωγικής θέρμανσης.

PDR μικροεπισκευές

Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το λασκάρισμα σκουριασμένων παξιμαδιών, αφαίρεση κρυστάλλων και άλλων εργασιών.

To Hotbox στην Ελληνική αγορά

Η πρώτη επίδειξη στους Έλληνες επισκευαστές, έγινε στο φανοβαφείο του Μιχάλη Ποτήρη, στον Υμηττό, και το παρακολούθησαν δεκάδες επισκευαστές.  Στην Ελληνική αγορά, το Hotbox, μαζί με άλλα εργαλεία για μικροεπισκευές διαθέτει για λιανική πώληση η εταιρεία μας.

PDR μικροεπισκευές

είπαν για το PDR (Paintless Dent Removal)

όπως διαβάσατε και στο περιοδικό Φανοβαφές…

“είναι γνωστό ότι σε περιοχές που πέφτει «χοντρό» χαλάζι και υπάρχουν αποθηκευμένα αυτοκίνητα (π.χ. τελωνεία), μεταβαίνουν με «τσάρτερ», δεκάδες ή εκατοντάδες τεχνίτες DPR και κάνουν τα αυτοκίνητα ξανά καινούργια…”

“Μια από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες είναι και η χρήση συσκευών επαγωγικής θέρμανσης (Hotbox HTR & Τ Hotbox) στην επισκευή των βαθουλωμάτων. Με μία τέτοια συσκευή, ακόμα και ένας αρχάριος, με μια υποτυπώδη εκπαίδευση, μπορεί να επισκευάσει μικρές και ελαφριές λακκούβες με ένα… κλικ, ενώ ένας ήδη έμπειρος τεχνίτης να αυξήσει την παραγωγικότητα και την ποιότητα της εργασίας του.”

Μερικά βίντεο επίδειξης του Hotbox

Προϊόντα επισκευών και PDR

η εταιρεία μας διαθέτει αποκλειστικά τη διάθεση όλων των προϊόντων της ελβετικής Betag Innovation.

Hotbox Full Set

3100

25 pcs Pro Set

8050

εργαλεια pdr

PDR Trolley

8080

Hotbox Business

3200

9 pcs Starter Set

8000

Starled Wide

8410

Hotbox Bodyshop

3300

18 pcs Flat Shaft Set

8060

Small Starled 12V

8308

Hotbox PDR

3350

SPS Set

9000

Hand Lamp

8302

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;